Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Arbo werkplek

We weten allemaal hoe belangrijk een goede houding is, zeker als u op kantoor toch vaak meerdere uren achter elkaar in dezelfde houding zit; een goede Arbo werkplek is daarom essentieel voor u en uw medewerkers.

Gebruikt bureau

Hoewel de ergonomie nog niet keihard heeft aangetoond dat een degelijke Arbo werkplek de klachten bij schou der, nek en armen vermindert, zijn er sterke aanwijzingen dat dit een bijdrage kan leveren tot voorkomen van RSI/ CANS.

Wat wel duidelijker is aangetoond door verschillende onderzoekers is dat een goede werkstijl, geregeld variëren en pauze-gedrag een nog belangrijkere bijdrage levert aan voorkomen en verminderen van de RSI-klachten.

Kantoorinventaris BV verkoopt veelal gebruikte Arbo werkplekken van bekende merken. Ook verkopen wij restantpartijen va n fabrikanten waardoor het goed mogelijk is dat we een bureau verkopen dat nog maar kort geleden op de markt is gebracht. Op die manier kunnen wij u betaalbare Arbo werkplekken aanbieden. Doordat we meestal de duurdere merken in ons assortiment hebben zijn deze vaak goed afgestemd op de Arbo wensen van de gebruiker.

Zit/sta Arbo werkplek, bureaus en bureaustoelen

Een goed voorbeeld van een Arbo werkplek is onder andere een zit/sta werkplek met een soft-top blad. Dit is een bureau wat elektrisch omhoog en omlaag gezet kan worden door middel van een simpele druk op de knop. Nu kunt u afwisselen van zittend- naar staand werken. Deze verschillen in houding verbeteren uw houding en drukpunten enorm. Met een zogenaamd soft-top blad wordt de druk op uw pols en hand goed verspreid. Het is een ideale Arbo werkplek: het blad neemt namelijk uw lichaamswarmte aan waardoor u nog minder snel last krijgt van drukpunten als bij een normaal hard werkblad. Samen met een degelijke bureaustoel is de zit/sta werkplek met een soft-top blad de volmaakte Arbo werkplek!

Kantoorinventaris BV verkoopt natuurlijk niet alleen bureaus maar ook bureaustoelen met alle Arbo werkplek eisen en NEN normeringen, ook weer voor een voordelige prijs.

Besparingen op een Arbo werkplek tot wel 85% op de nieuwwaarde zijn haalbaar!

Hier een kleine opsomming van een goede Arbo werkplek voorziening:

  1. voldoende vrije ruimte voor delen van het lichaam;
  2. waar nodig goede ondersteuning aan lichaamsdelen;
  3. de mogelijkheid om in een verantwoorde lichaamshouding te werken;
  4. de mogelijkheid tot lichaamsbeweging;
  5. een indeling, die afgestemd is op de uit te voeren taken.

Kortom, bent u op zoek naar een goede gebruikersvriendelijke Arbo werkplek voor een voordelige prijs dan bent u bij Kantoorinventaris BV aan het goede adres.

Voor een vrijblijvende offerte of advies over een Arbo werkplek kunt u contact opnemen met 0321 – 323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com.