Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Wie reinigt uw bureaustoel?

Uw kantoor wordt zeer waarschijnlijk met regelmaat en op contractuele basis schoongemaakt. Stofzuigen, de toiletten en de kantineruimte zijn zaken die daarbij zelden worden overgeslagen. Eén ding wordt echter vaak vergeten: uw bureaustoel!

Waarom uw bureaustoel reinigen?

Dagelijks maakt u gebruik van uw bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; uw bureaustoel is in veel gevallen onhygiënisch.

Vlekvrij, Hygiënisch, Mileuvriendelijk en Duurzaam

Het reinigen van stoelen is een duurzame oplossing en het zal leiden tot een langere levensduur van uw zitmeubilair.

Om uw stoel te reinigen maken wij gebruik van krachtstofzuiging en dieptereiniging. Bij deze methodes gebruiken wij biologisch afbreekbare reinigsmiddelen van James.

De gestoffeerde delen van de stoel wprde zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde gereinigd met onze gespecialiseerde dieptereinigingsmachine.

Met speciale microvezel pads wordt biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel in de stof ingemasseerd, Vervolgens wordt via de spuitmond onder hoge druk in de stof gespoten die, zodra deze in de stof is doorgedrongen, weer wordt weggezogen. Deze methode voorkomt dat de schuimlaag in de gestoffeerde delen nat wordt.

Zwaarder vervuilde stoelen worden hiermee grondig gereinigd, nadat wij ze eerste met een speciaal biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel hebben voorbehandeld. De overige delen (kunststof-, staal- en of hout) van de stoel worden met een neutraal effectief reinigingsmiddel gereinigd.

Mocht de stof van uw bureaustoel dermate versleten zijn dat reiniging weinig op zal leveren, dan kunnen wij het verzorgen van nieuwe bekleding voor uw zitmeubilair op ons nemen.

Reiniging kan op locatie plaats vinden. Droogtijd bedraagt 2 a 3 uur. Een vevangende stoel tijdens de reiniging voor de werknemer is een mogelijkheid.

Meer informatie of proefreiniging aanvragenMeer informatie of proefreining aanvragen?