Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Kantoormeubilair

Onze organisatie is gespecialiseerd in het in- en verkopen van kantoormeubilair tegen een fractie van de nieuwprijs. Doorgaans verkopen wij tweedehands kantoormeubilair waarbij ieder item van te voren uitvoerig wordt gecontroleerd op duurzaamheid en kwaliteit. Door onze effectieve werkwijze en grootschalige inkoop, kan u tot wel 85% op de nieuwwaarde van ons kantoormeubilair besparen. Vanwege een grote doorloop in ons assortiment en zeer ruime opslagcapaciteit, hebben wij op het gebied van kantoormeubilair voldoende producten om in uw behoefte te voorzien. Of het nu voor de inrichting van uw kantoor gaat om bureaus, stoelen, kasten of andere inventaris, onze slogan luidt: “wij regelen de zaken”.

Kijk eens op onze webshop naar geschikte producten voor uw kantoormeubilair.

Kantoormeubilair

Kantoorinventaris werkt samen met veel grote bedrijven in Nederland en België. Veel grote organisaties hebben bij hun eerste aankoop voor kantoormeubilair vaak niet bespaard op materiaal en de kosten. Wij zijn in staat om deze producten groots in te kopen en hierdoor een tweede leven te gunnen. Immers veel producten voor kantoorinrichting hebben een lange levensduur en zijn vaak nog jarenlang te gebruiken. Op deze manier bespaart u zelf aanzienlijk in de kosten en helpt u mee aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.
Indien u uw complete inventaris wilt verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij demonteren en transporteren uw gehele kantoormeubilair in heel Nederland.

Een groot pluspunt voor u is dat u in één keer afstand doet van uw kantoormeubilair en wij de verdere afwikkeling volledig voor onze rekening nemen. U kunt zich dan vervolgens bezig houden met voor u belangrijkere zaken.

Een groot gedeelte van de sfeer wordt bepaald door uw kantoorinrichting. Sfeer is een zeer belangrijk en vaak onderschat onderdeel in het dagelijks functioneren. Naast het verkopen van kantoormeubilair geven wij u tevens graag advies over een sfeervolle inrichting van uw kantoor. Dit in samenspraak met uw ondernemerschap en enthousiasme, “creëren we uw eigen sfeer met de juiste touch”. Indien u nog vragen heeft over onze werkzaamheden of ons assortiment kantoormeubilair, neem dan vrijblijvend contact op.