Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Bedrijf

Kantoorinventaris is een jong en snel groeiend bedrijf met een energiek en enthousiast team van mensen. Door onze efficiënte werkwijze, directe import en grootschalige inkoop, zijn wij in staat om onze verkoopprijzen laag te houden. Besparingen tot wel 80% op de nieuwwaarde zijn geen uitzondering! Wanneer u iets specifieks zoekt, vertel het ons en hoogstwaarschijnlijk kunnen wij dit voor u verzorgen.
Bedrijf en services:

  1. Aan en verkoop van gebruikt kantoormeubilair
  2. Levering van nieuw kantoormeubilair
  3. Ontruimen van kantoorgebouwen
  4. Projectmanagement
  5. Projectinrichting (eventueel compleet met plafond en scheidingswanden)
  6. Verhuur kantoormeubilair

Pand Kantoorinventaris in Swifterband

Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, hierdoor kunnen wij overal snel in Nederland (en ook België) uw spullen komen ophalen, afleveren en eventueel monteren.
Wij proberen altijd de vooruitstrevende merken te verhandelen. Wij streven er naar mooi, goed en relatief jong gebruikt meubilair op te kopen en te verkopen.

 

Transport:
Wij kunnen al het transport voor u verzorgen. (van container vervoer tot citytrailers) Noem maar op, wij kunnen het verzorgen.

Arbeid:
Wij hebben een eigen montage en demontage team, dus voor het zowel afvoeren als monteren van uw spullen kunnen wij u van dienst zijn.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst!