Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gebruikt bureau

Indien u op zoek bent naar een gebruikt bureau, dan bent u bij kantoorinventaris aan het juiste adres. Vrijwel op ieder gebruikt bureau in onze collectie bespaart u tot wel 85% van de originele nieuwwaarde. Steeds meer bedrijven kiezen voor ‘ duurzaam ondernemen’.

Een gebruikt bureau hoeft per definitie niet minder te zijn dan een niet gebruikt bureau.

Al onze producten worden met zorg gecontroleerd op beschadigingen alvorens ze op de webshop geplaatst worden.

Gebruikt bureau

In onze webshop treft u diverse gebruikte bureaus aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Door de centrale ligging van Kantoorinventaris kunnen we desgewenst kantoorinventaris zoals een gebruikt bureau komen ophalen bij u op locatie. Voor meer informatie over aankopen kunt u terecht op de pagina aankoop. Kijk naast de aanbiedingen voor gebruikte bureaus ook eens naar andere producten uit ons assortiment.

Of het nu gaat om één gebruikt bureau of meerdere, Kantoorinventaris voorziet u graag in uw wensen. Wij leveren ons tweedehands meubilair rechtstreeks uit de voorraad. Dit geeft u de zekerheid van een snelle levertijd en uitstekende prijs kwaliteit verhouding van een gebruikt bureau. Tevens kunt u bij ons terecht voor de inkoop van uw gebruikt kantoormeubilair. Wanneer u beschikt over gebruikte bureaus, kasten, tafels, stoelen etc. en voornemens bent om uw huidige inboedel te vervangen, dan staan wij graag voor uw klaar om uw huidige inventaris op te kopen. 
Gebruikte bureaus zijn er in allerlei soorten en maten. Wij doen ons uiterste best om onze voorraad zoveel mogelijk te laten rouleren. Hierdoor kunnen wij u in de meeste gevallen van dienst zijn bij de aankoop van een gebruikt bureau.

Bent u geïnteresseerd in een gebruikt bureau?

Klik dan verder om doorverwezen te worden naar de juiste pagina op onze webshop. Hier treft u diverse gebruikte bureaus aan. Voor vragen over een gebruikt bureau kunt u altijd terecht op onze contactpagina.