Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gebruikt kantoormeubilair

Kantoorinventaris richt zich hoofdzakelijk op de aan- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair ver beneden de nieuwprijs.

De vraag naar gebruikt kantoormeubilair is de laatste jaren explosief gestegen.

Ondernemers zijn hedendaags steeds meer bezig om uitgaande kosten zoveel mogelijk te drukken om zo hun winstmarge te vergroten. Het investeren in gebruikt kantoormeubilair bespaart aanzienlijk op de kosten. Daarnaast kan gebruikt kantoormeubilair vaak nog jaren mee en werkt u als ondernemer dus mee aan duurzaam ondernemen. Vanwege onze efficiënte werkwijze en het doorgaans grootschalig inkopen van gebruikt kantoormeubilair, kunt u tot wel 85% van de nieuwwaarde besparen! Bekijk ons assortiment en ervaar zelf hoeveel u kan besparen.

Gebruikt kantoormeubilair

Gezien de hoge kwaliteit van gebruikt kantoormeubilair, wat door ons doorgaans bij de betere segmenten wordt ingekocht, is een 2de leven van deze producten een uitstekend alternatief. Kantoorinventaris heeft goede contacten met de grotere bedrijven in Nederland en in het buitenland. Mede dankzij deze contacten zijn we in staat om gebruikt kantoormeubilair op grotere schaal en van hoge kwaliteit in te kopen. Naast gebruikt kantoormeubilair leveren wij ook nieuwe producten zoals bureaus, bureaustoelen, tafels, kasten, ladeblokken e.d. Voor deze nieuwe producten rekenen we een zeer scherp tarief om zo nog meer in te spelen op de behoeftes van onze klanten.  Door onze centrale ligging in Nederland zijn wij in staat om overal in Nederland ( of België ) uw spullen te komen halen, brengen en / of monteren. Omdat het in- en verkopen van gebruikt kantoormeubilair al chaotisch genoeg is, werken wij met een overzichtelijk administratiesysteem zodat we d.m.v. artikelnummers al uw spullen kunnen reserveren indien u dit besteld via onze webshop

Voor de aankoop van gebruikt kantoormeubilair kunt u ons tevens benaderen.

Indien gewenst kunnen wij zowel het demonteren als transport van uw gebruikt kantoormeubilair voor onze rekening nemen. Omdat Kantoorinventaris over het algemeen zaken doet met bedrijven, zijn al onze producten en diensten exclusief 19% BTW. Indien u nog vragen heeft over onze werkwijze of gebruikt kantoormeubilair, neem dan vrijblijvend contact op.