Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gebruikte bureau stoelen

Kantoorinventaris is hét adres voor gebruikte en nieuwe bureaustoelen, maar ook voor het overige kantoormeubilair zoals bureaus, vergadertafels en fauteuils.

Kantoorinventaris verkoopt hoofdzakelijk gebruikte bureaustoelen voor een fractie van de nieuwprijs maar ook nieuwe bureaustoelen hebben wij in ons assortiment.
Bij de aanschaf van gebruikte bureaustoelen zijn besparingen tot wel 85% van de nieuwwaarde haalbaar!

Gebruikte bureaus

Gebruikte bureaustoelen zijn, zeker gezien de huidige economische situatie, een uitkomst. Bovendien doet u bij de aanschaf van gebruikte bureaustoelen ook mee aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), want gebruikte bureaustoelen zijn milieuvriendelijk.
Gezien de hoge kwaliteit van onze gebruikte bureaustoelen is een tweede leven van deze producten een heel goed alternatief.
In sommige situaties is de stof wat dun geworden van de gebruikte bureaustoelen of zit er een haaltje in. In die gevallen laten we de gebruikte bureaustoelen geheel nieuw bekleden, en zo heeft u visueel bijna een nieuwe stoel staan voor maar een fractie van de nieuwprijs.

Nog een groot voordeel van het opnieuw laten bekleden van gebruikte bureaustoelen, is dat wij veel ervaring hebben in het opnieuw bekleden van gebruikte bureaustoelen in allerlei kleuren. We helpen zo ook bedrijven die de gebruikte bureaustoelen bijvoorbeeld in de kleur van hun logo willen hebben.

Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit tweedehands kantoormeubelen. 
Als aanvulling op onze gebruikte bureaustoelen leveren wij ook nieuwe bureaustoelen. Deze stoelen kunt u ook bij Kantoorinventaris bestellen voor een voordelige prijs. Kijkt u gerust eens verder op de website naar ons uitgebreide assortiment gebruikte bureaustoelen.

Kantoorinventaris is centraal gelegen waardoor wij overal in Nederland, of België, uw spullen kunnen komen halen, brengen en/of monteren.
Kortom, bent u op zoek naar gebruikte bureaustoelen voor een voordelige prijs dan bent u bij Kantoorinventaris BV aan het goede adres.

Voor vragen of advies over gebruikte bureaustoelen kunt u contact opnemen met 0321 – 323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com.