Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gebruikte bureaus

Indien u op zoek bent naar gebruikte bureaus dan bent u bij kantoorinventaris aan het juiste adres. Wij zijn een organisatie die gebruikte bureaus, stoelen, tafels, kasten e.d. verkoopt voor een fractie van de nieuwprijs. Kortingen kunnen in ons geval wel oplopen tot 85% van de nieuwwaarde. Het voordeel voor u als consument om te investeren in bijvoorbeeld gebruikte bureaus, is een besparing op de investeringskosten voor een product met doorgaans een lange levensduur. Steeds meer bedrijven gaan hedendaags over op gebruikt kantoormeubilair vanwege de alsmaar stijgende kwaliteit en lagere investeringskosten. Daarnaast werkt u mee aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij aankoop van gebruikte bureaus.

Kijk eens op onze webshop bij gebruikte bureaus om zelf te ervaren of er iets voor u tussen staat!

Gebruikte bureaus

Wij werken met een duidelijk administratiesysteem zodat we d.m.v. artikelnummers uw gebruikte bureaus kunnen reserveren, wanneer u deze besteld via onze webshop.

Gebruikte bureaus zijn er in allerlei soorten en maten.

Kantoorinventaris werkt hoofdzakelijk samen met de grotere bedrijven in Nederland voor de inkoop van haar producten. Dit zijn bedrijven die dikwijls bij de eerste aankoop van hun inventaris hier niet op hebben bespaard. Veel van hun producten zoals gebruikte bureaus, stoelen, fauteuils, tafels, apparatuur e.d. verkeren doorgaans nog in zeer goede staat. De insteek van ons is, waarom zullen wij deze producten geen tweede leven gunnen zodat wij “u geld kunnen besparen”. U kunt immers het geld maar één keer uitgeven en wilt hier doorgaans het maximale rendement uit halen. Door te investeren in gebruikte bureaus of ander kantoormeubilair, bespaart u op deze kostenpost. Hierdoor houdt u geld over voor andere zaken, terwijl u toch een nieuwe aankoop heeft gedaan waar u nog jaren lang plezier van zult hebben. Naast de aankoop van uw gebruikte bureaus, kunnen wij tevens het transport voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij een eigen montage en demontage team. Voor zowel het afvoeren van uw spullen als het monteren van gebruikte bureaus en of andere producten, kunnen wij u dus van dienst zijn. Indien u nog vragen heeft over gebruikte bureaus of andere producten uit ons assortiment, neemt u dan vrijblijvend contact op.