Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gebruikte kantoormeubelen

Wanneer u op zoek bent naar gebruikte kantoormeubelen dan heeft u in kantoorinventaris de juiste partner gevonden. Wij zijn een organisatie die gebruikte kantoormeubelen verkoopt voor een fractie van de nieuwprijs. Kortingen voor gebruikte kantoormeubelen kunnen in ons geval wel oplopen tot 85% van de nieuwwaarde. Een groot pluspunt voor u om te investeren in gebruikte kantoormeubelen is een besparing op de investeringskosten voor producten met doorgaans een lange levensduur. Vandaag de dag stappen steeds meer bedrijven over op gebruikte kantoormeubelen vanwege de lange levensduur en besparing op de kosten. Daarnaast werkt u mee aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij aankoop van gebruikte kantoormeubelen.

Kijk eens op onze webshop naar gebruikte kantoormeubelen om zelf te ervaren of er iets voor u tussen staat!

Gebruikte kantoormeubelen

Ons administratiesysteem is zo opgezet dat we d.m.v. artikelnummers uw gebruikte kantoormeubelen kunnen reserveren, wanneer u deze besteld via onze webshop. Gebruikte kantoormeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Vanwege een grote doorloop in ons assortiment en ruime opslagcapaciteit, staat er in de meeste gevallen voor iedereen wel wat tussen. Staat uw gewenste product nog niet in ons assortiment gebruikte kantoormeubelen neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende aanvraag hiervoor. Kantoorinventaris werkt hoofdzakelijk samen met de grotere bedrijven in Nederland voor de inkoop van haar producten. Dit zijn bedrijven die dikwijls bij de eerste aankoop van hun inventaris hier niet op hebben bespaard.

Veel van hun gebruikte kantoormeubelen verkeren doorgaans nog in zeer goede staat.

De insteek van ons is, waarom zullen wij deze producten geen tweede leven gunnen zodat wij “u geld kunnen besparen”. U kunt immers het geld maar één keer uitgeven en wilt hier doorgaans het maximale rendement uit halen. Het moge duidelijk zijn dat door te investeren in gebruikte kantoormeubelen, u bespaart op deze kostenpost. Hierdoor houdt u geld over voor andere zaken, terwijl u toch een nieuwe aankoop heeft gedaan waar u nog jaren lang plezier van zult hebben.  Naast de aankoop van uw gebruikte kantoormeubelen, kunnen wij tevens het transport voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij een eigen montage en demontage team. Voor zowel het afvoeren van uw spullen als het monteren van uw inventaris, kunnen wij u dus van dienst zijn. Indien u nog vragen heeft over gebruikte kantoormeubelen uit ons assortiment, neemt u dan vrijblijvend contact op.