Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gerealiseerde opkoop projecten

Hieronder ziet u een overzicht van een kleine greep uit reeds gerealiseerde projecten door Kantoorinventaris. (De meeste van onze klanten willen geen vermelding op de website met opkoop projecten) Staat uw project er niet tussen en / of wilt u graag wat over Kantoorinventaris kwijt? Neem dan vrijblijvend contact op.

McDonald Hoofdkantoor Amsterdam

Een vleugel van het hoofdkantoor is verhuist waardoor wij deze dienden te ontruimen. Klus van 1 dag met 20tal werkplekken en kantine met toebehoren. (vanwege afspraken geen foto's intern)

 

Project Stater en Bouwfonds Amersfoort

 


Ontruiming van meer dan 1020 werkplekken en alle bijkomende zaken. Het pand (met nog 3 andere panden) moest bezemschoon opgeleverd worden.

 

Project Vedior Amsterdam

   

Ontruimen Vedior Amsterdam vergaderruimtes en Kantine.

 

Project Grote bankinstelling

   


Ontruimen van 1100 werkplekken en alle andere bijkomende zaken. Het pand moest geheel bezemschoon opgeleverd worden.

 

Project CIZ Group

   

Ontruiming van 4 locaties in het Noorden van het land. Totaal ongeveer 250 werkplekken met alle toebehoren. Hierbij ook een bezemschone oplevering.

 

Project Mobiliteitscentrum Rotterdam

   


Geheel ontruimen van het mobiliteitscentrum (callcenter). Hier moest alles bezemschoon opgeleverd worden. Uitdaging hier was dat alles op de derde etage stond met een oude rond draaiende trap. Gevolg was dat alles met de hand is verplaatst via de trap (ook zware geluidswanden en elektrisch verstelbare bureaus). 

  

Project Grote bankinstelling

   


Een gehele metamorfose van een grote kantine waarbij alle stoelen zijn ontruimd en is ingericht met nieuwe stoelen.  

 

Project Kasteeltje


Hier moest een kasteeltje, gesitueerd in een mooie omgeving, ingericht worden. De uitdaging was om alle spullen door de poort te krijgen, aangezien hier geen vrachtwagen doorheen kon. Alle spullen zijn daarom met de hand naar het kasteeltje vervoerd.  

 

Project Infra Nova Nunspeet

Leuk project waarbij het gehele pand is ingericht met nieuwe kasten en kersen Gispen bureaus. 

 

Project Weddingplannerbedrijf te Boxtel

     


Gehele locatie ontruimd en ingericht met bijna alleen nieuwe spullen. Uitdaging van dit project was dat alles via een smalle trapgang 3 verdiepingen omhoog moest. 

 

Project ABN Amro Zwolle

 


Groot project van de ontruiming van meer dan 1180 werkplekken (bureaus, bureaustoelen en ladeblokken). Tevens bijkomende zaken zoals het ontruimen van een complete bioscoop, archief, callcenter, 563x hydrocultuur planten, 63x 2 meter hoge koffiemachines etc. etc.  Er zijn totaal 48 vrachtwagens en 6x 12ft containers afgevoerd.  

 

Project Glaverbel Oosterwolde

     

De gehele projectinrichting (kantoren, kantine etc.) van deze grote glasfabriek is geheel ingericht met gebruikte kantoormeubelen en de besparing was enorm in verhouding met nieuwe meubelen!

 

Klik hier voor een overzicht van bedrijven waar wij reeds met succes werkzaamheden voor hebben uitgevoerd.