Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Gispen stoel

Op zoek naar een gispen stoel of ander gebruikt kantoormeubilair? Kantoorinventaris gevestigd te Swifterbant is uw aanspreekpunt voor een gebruikte gispen stoel en / of andere kantoormeubelen. Door onze centrale ligging in Nederland zijn wij in staat om zowel gekochte als te verkopen meubelen bij u  te komen ophalen en te brengen.

Vanwege onze ruime opslagcapaciteit en grootschalige inkoop hebben wij doorgaans voor ieder wel een geschikte gispen stoel in onze voorraad.

Kijk naast een gispen stoel ook eens naar andere artikelen welke wij u graag aanbieden. Behalve een gispen stoel leveren wij ook bureaus, tafels, ladekasten en werkplekken van dit merk. Bekijk ons assortiment nu online en aanschouw zelf of er een geschikte gispen design stoel voor u tussen staat.

Gispen stoel

Dit toonaangevende merk is ontstaan in 1916 en door de jaren heen met haar tijd mee gegaan zowel qua kwaliteit als design.

Met de aankoop van een gispen stoel haalt u een stukje oerdegelijk design in huis waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Tevens helpt u mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wanneer u gebruikt kantoormeubilair aanschaft. De kwaliteit van kantoormeubilair is door de jaren heen zo sterk verbeterd dat een gebruikte gispen stoel in veel gevallen nog lang niet af is. Bij aankoop hiervan bespaard u in veel gevallen tot wel 85% op de nieuwwaarde van een gispen stoel, die nog tijden lang mee kan gaan. Naast de verkoop van onze producten en inkoop bij bedrijven kunt u ons tevens benaderen voor het bezemschoon opleveren van uw kantoorpand. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw pand, verwijderen en demonteren van gebruikt kantoormeubilair, zodat uw locatie klaar is voor een nieuwe inrichting.

Stoelen zijn er in allerlei soorten en maten. Door ons aanbod regelmatig te verversen proberen we een zeer groot publiek aan te spreken. Doorgaans hebben we ruim 100 verschillende gispen producten op voorraad waaronder wellicht ook die geschikte stoel voor u. Indien er géén geschikte gispen stoel voor u tussen staat,  neem dan gerust contact met ons op en maak uw wensen aan ons kenbaar.