Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Inventaris Opkoop

Kantoorinventaris is het adres voor opkoop van inventaris, professionele ontruimingen en het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand(en).

Indien u voor de keuze staat een bedrijf te kiezen om uw inventaris op te kopen, is het van belang dat u voor een professioneel, betrouwbaar en tijdsbewust bedrijf kiest. Kantoorinventaris is vaste klant bij grote en kleine bedrijven. Of het nu gaat om opkoop van inventaris bestaande uit 5 of 1500 werkplekken, wij pakken de opdracht graag met beide handen aan.

Gebruikte bureaustoel

Kantoorinventaris is een professioneel bedrijf met reeds jarenlange ervaring in de opkoop van inventaris en ontruimen van kantoorpanden. Wij werken samen met specialisten op diverse gebieden om u een op maat gemaakte service te kunnen verlenen. Het is zowel mogelijk om alleen het meubilair door ons te laten opkopen als de opkoop van uw gehele inventaris. (Eventueel bezemschoon opleveren is hierbij natuurlijk ook mogelijk).

Klik hier voor een kleine greep van reeds gerealiseerde projecten.

Bij opkoop van uw inventaris gaan wij als volgt te werk:

Wij demonteren uw kantoormeubilair en indien wenselijk storten we eventuele afval rechtstreeks op locatie in gereserveerde containers. Deze containers worden door een gecertificeerd bedrijf afgevoerd en daarna vernietigd. Eventuele gevoelige informatie wordt hiermee op een verantwoordelijke manier verwijderd. Al onze medewerkers tekenen een geheimhoudingsverklaring voor een project (ook als dit tijdelijk personeel betreft). Dit biedt u de zekerheid dat als er eventueel vertrouwelijke informatie aanwezig is dit geen onnodig gevaar voor uw organisatie hoeft op te leveren.

Overige goederen worden in vrachtwagens gedaan en we transporteren uw gehele kantoorinventaris. Het grote voordeel hiervan is dat u bij opkoop in één keer van uw gehele inventaris afstand kunt doen en wij nemen de verdere afwikkeling voor onze rekening. Op die manier kunt u zich bezig houden met uw dagelijkse gang van zaken en ondertussen wordt uw bedrijfspand zorgeloos ontruimd.

De "No nonsense approach" is waar wij ons het meeste in thuis voelen, iets wat voor u gelijk een duidelijk en eerlijke kijk op de zaak geeft.

Het is tevens mogelijk om bij opkoop van uw inventaris uw kantoorpand bezemschoon op te leveren.

Het bezemschoon opleveren van kantoorpanden wordt vandaag de dag steeds vaker toegepast. Bezemschoon wil zeggen dat we alle zaken verwijderen tot aan de prullenbak aan toe. Eventuele sloop van simpele zaken kan hierin worden meegenomen. Hierna kan eventueel de schoonmaakdienst stofzuigen en het pand is gereed voor oplevering.

Kortom: Kantoorinventaris is het adres voor inventaris opkoop, professionele ontruimingen en het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand(en).

Voor vragen over de opkoop van uw inventaris of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.