Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Kantoorinrichting

Wij zijn een organisatie die de volledige kantoorinrichting voor u kan verzorgen. Hierbij geven we graag advies over de inrichting van uw kantoor, maar kunt u natuurlijk ook op eigen initiatief de gewenste producten bij ons bestellen. Wij leveren hoofdzakelijk gebruikt kantoormeubilair waardoor u tot wel 85% kan besparen op de nieuwwaarde van uw kantoorinventaris. Vanwege een grote doorloop in ons assortiment en zeer ruime opslagcapaciteit, hebben wij op het gebied van kantoorinrichting voldoende producten om in uw behoefte te voorzien. Of het voor de inrichting van uw kantoor nu gaat om bureaus, stoelen, kasten of andere inventaris, onze slogan luidt: “wij regelen de zaken”.

Kijk eens op onze webshop naar geschikte producten voor uw kantoorinrichting.

Kantoorinrichting

Kantoorinventaris werkt samen met veel grote bedrijven in Nederland en België. De grotere bedrijven hebben dikwijls bij hun eerste aankoop voor kantoorinrichting niet bespaard op materiaal en de kosten. Wij zijn in staat om deze producten groots in te kopen en hierdoor een tweede leven te gunnen. Immers veel producten voor kantoorinrichting hebben een lange levensduur en zijn vaak nog jarenlang te gebruiken. Op deze manier bespaart u zelf aanzienlijk in de kosten en helpt u mee aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Indien u uw complete inventaris wilt verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij demonteren en transporteren uw gehele kantoorinrichting in heel Nederland. Een groot pluspunt voor u is dat u in één keer afstand doet van uw kantoorinrichting en wij de verdere afwikkeling volledig voor onze rekening nemen. U kunt zich dan vervolgens bezig houden met voor u belangrijkere zaken.

Een groot gedeelte van de sfeer wordt bepaald door uw kantoorinrichting.

Sfeer is een zeer belangrijk en vaak onderschat onderdeel in het dagelijks functioneren. Naast het verkopen van producten geven wij u tevens graag advies over een sfeervolle inrichting van uw kantoor. Dit in samenspraak met uw ondernemerschap en enthousiasme, “creëren we uw eigen sfeer met de juiste touch”. Indien u nog vragen heeft over onze werkzaamheden of producten voor kantoorinrichting, neem dan vrijblijvend contact op.