Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als partner van MVO Nederland draagt Kantoorinventaris, zowel binnen het bedrijf als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met de ondertekening van het manifest van MVO Nederland onderschrijft Kantoorinventaris o.a. de volgende uitgangspunten:
- Bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit;
- Wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk;
- Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers;
- Wij letten bij inkopen van producten en diensten sterk op sociale en milieu-aspecten;
- Wij formuleren periodiek nieuwe MVO-doelen, geven over de vorderingen eerlijke en heldere informatie en zijn bereid hierover met belanghebbenden in overleg te treden.

MVO is gebaseerd op People, Planet en Profit. Wanneer deze drie P's positief benaderd worden kunnen we spreken van Maatschappelijk Verantwoord Onderenemen. Kantoorinventaris verkoopt o.a. tweedehands kantoormeubilair, en draagt hiermee bij aan een beter milieu. De meubels krijgen een nieuw leven en mochten de meubels niet meer geschikt zijn voor de verkoop, dan scheidt Kantoorinventaris het afval op verantwoorde wijze.

Bij de inkoop is Kantoorinventaris proactief bezig met Cradle2Cradle producten. Veel van onze leveranciers zijn zelfs C2C gecertificeerd. Daarnaast is Kantoorinventaris bezig om de levensduur van het meubilair te verlengen, door bijvoorbeeld te herstofferen of deze te spuiten. Zo kunnen de meubels nog jaren mee en leveren we gezamenlijk een positieve bijdrage aan het milieu.

MVO Nederland is een kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert en stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De organisatie heeft als streven dat alle ondernemers in ons land MVO als dé standaard gaan beschouwen voor ondernemen in de 21ste eeuw. Meer informatie vindt u op http://www.mvonederland.nl

http://www.mvonederland.nl/partner/kantoorinventariscom