Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Onderwijs inrichting

Bij Kantoorinventaris kunnen wij u helpen met kwalitatief goede onderwijsinrichting voor een redelijke prijs. Wij zijn gewend te helpen bij een duurzame onderwijsinrichting voor verschillende onderwijsinstellingen. Bij ons kunt u altijd gedegen advies én hulp krijgen bij onderwijsinrichting. 

Wij regelen de zaken

De onderwijsinrichting voor universiteiten en andere onderwijsinstellingen moeten van een dusdanige kwaliteit zijn dat het de duurzaamheidtest van duizenden leerlingen en docenten kan weerstaan. Ook de prijs is een belangrijke aangelegenheid bij onderwijsinrichting, daar de budgetten van de overheid geregeld aangepast worden. Kantoorinventaris heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van meubilair ten behoeve van onderwijsinrichting, kijk gerust eens verder op onze website naar onze voorraad.

Kantoorinventaris BV helpt u graag bij de onderwijsinrichting; wij hebben zeer veel ervaring op dit gebied. Het aanschaffen van meubelen voor scholen kan bij Kantoorinventaris binnen een door u bepaald budget blijven.

Kantoorinventaris levert bij verschillende onderwijsinstellingen vaak een combinatie van gebruikte- en nieuwe kantoormeubelen. Een huurconstructie is echter ook een goede toepassing om tot een complete onderwijsinrichting te komen. Bij Kantoorinventaris kunt u eens bespreken wat op het gebied van onderwijsinrichting zoal mogelijk is. Wij kunnen u wat betreft het huren- of het kopen van meubelen voor onderwijsinrichting met goed advies van dienst zijn.

Afhankelijk van de instelling is het bij onderwijsinrichting van belang dat zowel kinderen als volwassenen een goede zithouding hebben. Deze goede zithouding is vaak goed te creëren door de aanschaf van uitstekende instelbare tafels en stoelen. Kantoorinventaris verkoopt en verhuurt gebruikte en nieuwe kantoormeubelen ten behoeve van onderwijsinrichting voor een voordelige prijs. Bij Kantoorinventaris zijn besparingen tot wel 85% op de nieuwwaarde haalbaar!

Kortom: bent u op zoek naar een gedeeltelijke- of complete onderwijsinrichting, dan bent u bij Kantoorinventaris aan het juiste adres.
Voor vragen en of advies over onderwijsinrichting kunt u contact opnemen met 0321 – 323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com.