Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

 

Wanneer u op zoek bent naar Steelcase kantoormeubelen dan bent u bij Kantoorinventaris aan het juiste adres. Of het nu gaat om stoelen, bureaus kasten of tafels, wij zijn specialist in showroom / b-keuze kwaliteit of door ons in nieuwstaat gebracht Steelcase meubilair . Vanwege onze effectieve werkwijze en grootschalige inkoop hebben wij altijd een ruime keuze Steelcase meubelen op voorraad. Door gebruikte meubelen aan te kopen helpt u mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. U gunt deze producten immers een tweede leven en bespaart u zelf tot wel 85% op de nieuwwaarde van Steelcase meubelen.

 

Bekijk ons ruime assortiment Steelcase artikelen om te zien of er iets geschikts voor u tussen staat.

 

Steelcase

 Het bedrijf ontwerpt en maakt architectuur, meubilair en technologische producten met een diepe en lange termijn toewijding aan Cradle to Cradle en duurzame ontwikkeling.
 
Wij zetten ons in om:
Mensen effectiever te laten werken
Organisaties hun ruimte efficiënter te gebruiken
Wij hebben de passie om te begrijpen hoe mensen werken. We doen dit door mensen te observeren terwijl ze werken en de veranderende behoeftes van individuen, teams en organisaties te onderzoeken.
 
In 1912 zijn we in Michigan gestart, we ontvingen ons eerste patent in 1914 voor een stalen prullenmand. Dit leidde tot metalen bureaus. Sinds dit moment zijn we continue bezig met de innovatie van producten en services.
 
Hier kunt u meer lezen over de geschiedenis van Steelcase.
 
Duurzaam ondernemen
 
is een kernwaarde binnen Steelcase. Onze producten worden in elk stadium van de levenscyclus nauwkeurig door ons gemeten en geanalyseerd, om op deze manier de milieubelasting zo gering mogelijk te maken, of zelfs te voorkomen. Wij zijn de eerste fabrikant van kantoormeubilair die de Life Cycle Assesment (LCA) toepast op de ontwikkeling van nieuwe producten. Hiermee openen we de weg naar meer transparantie in duurzaamheid.
 
Wat uw doelen ook zijn, Steelcase kan u de werkomgeving en de middelen bieden om het beter, sneller en effectiever te doen.