Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Tweedehands kantoormeubelen

Kantoorinventaris is hét adres voor tweedehands kantoormeubelen, projectinrichting en verhuur van tweedehands kantoormeubelen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment; kijk eens op onze website en laat u verrassen!

Kantoorinventaris verkoopt hoofdzakelijk tweedehands kantoormeubelen voor een fractie van de nieuwprijs. Vanwege onze efficiënte werkwijze en grootschalige inkoop, zijn besparingen tot wel 85% van de nieuwwaarde haalbaar!

Gebruikte bureaustoel

Tweedehands kantoormeubelen zijn zeker gezien de huidige sombere economische situatie een uitkomst. Bij de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen doet u echter ook mee aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), daar tweedehands kantoormeubelen  milieuvriendelijk zijn.

Gezien de hoge kwaliteit en de goede merken van ons assortiment is een tweede leven van deze tweedehands kantoormeubelen een heel goed alternatief. Een bureau, bureaustoel of kast kan immers jaren meegaan! Dat geldt zeker als het één van de bekende merken is zoals: Ahrend, Gispen,Vitra en Samas.
Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit tweedehands kantoormeubelen, maar, zoals u elders op deze website kunt bekijken, leveren we ook nieuwe kantoormeubelen, kantooraccessoires zoals kapstokken, voetsteunen en kunstplanten maar ook kantoorapparatuur zoals computers, printers en beamers.

Ter aanvulling op onze tweedehands kantoormeubelen leveren wij nieuwe producten zoals bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen en ladeblokken. Ook deze nieuwe producten kunt u bij ons bestellen voor een voordelige prijs, net zoals onze tweedehands kantoormeubelen. Wij kunnen voor 5 werkplekken meubilair leveren, maar ook voor 1500.

De door u bij Kantoorinventaris aangeschafte tweedehands kantoormeubelen kunnen we transporteren naar een locatie naar keuze, desgewenst kunnen wij het meubilair ook voor u monteren.

Wij zijn centraal gelegen waardoor wij overal in Nederland (of België) uw tweedehands kantoormeubelen kunnen komen halen, brengen en/of monteren.

Kortom: bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubelen voor een voordelige prijs dan bent u bij Kantoorinventaris aan het goede adres.
Voor vragen of advies over tweedehands kantoormeubelen kunt u contact opnemen met 0321 – 323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com.