Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Vergadertafel

Kantoorinventaris is hét adres voor uw vergadertafels, conferentietafels en bespreektafels. Kijk gerust eens verder op deze website voor de immer goedgeprijsde vergadertafels: we hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Kantoorinventaris verkoopt hoofdzakelijk gebruikte vergadertafels voor een fractie van de nieuwprijs, maar wij verkopen ook de meest voorkomende maten nieuwe vergadertafels. Indien wij het niet op onze site hebben staan, vraagt u ons er gerust naar; wij kunnen bijna alle vergadertafels leveren.

Gebruikte vergadertafels zijn zeker gezien de huidige, wat sombere economische situatie een uitkomst. Bij de aanschaf van gebruikte vergadertafels doet u ook nog eens mee aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), daar gebruikte vergadertafels een milieuvriendelijke optie zijn.

Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit gebruikte kantoormeubelen, zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde vergadertafels. Gezien de hoge kwaliteit van de producten in onze voorraad is een tweede leven van deze producten een heel goed alternatief. Een bureau, bureaustoel of vergadertafel kan immers jaren meegaan! Onze gebruikte vergadertafels zien er vrijwel altijd als nieuw uit, zeker van een bekend merk zoals Ahrend, Gispen, Vitra of Samas. Kantoorinventaris heeft gebruikte vergadertafels van ruim een meter lengte, maar bijvoorbeeld ook van ruim zes meter. We hebben vergadertafels van kunststof, hout, glas, en nog veel meer!

Wij regelen de zaken

Ter aanvulling op onze gebruikte kantoormeubelen van een uitstekende kwaliteit leveren wij nieuwe producten zoals bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, vergadertafels en ladeblokken. Ook deze nieuwe producten kunt u bij ons bestellen voor een voordelige prijs.

Wij zijn centraal gelegen waardoor wij overal in Nederland, of België, uw kantoormeubilair, uw accessoires of kantoorapparatuur kunnen komen halen, brengen en/of monteren.
Kortom: bent u op zoek naar een vergadertafel voor een voordelige prijs, dan bent u bij Kantoorinventaris aan het goede adres.

Voor vragen of advies over vergadertafels of over één van onze andere producten kunt u contact opnemen met 0321 – 323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com.