Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Verhuur kantoormeubilair

Wilt u een tijdelijke kantoorinrichting huren? Kantoorinventaris BV heeft de goedkoopste oplossing voor u: verhuur van kantoormeubilair.

Is uw nieuwe bedrijfspand nog niet klaar? Zijn er calamiteiten ontstaan? Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin de verhuur van kantoormeubilair een oplossing kan zijn. Kantoorinventaris BV biedt u voor diverse budgetten en stijlen, gebruikt of nieuw, de verhuur van kantoormeubilair te huur aan.

Gebruikte bureaustoel

Kantoorinventaris BV heeft voor de verhuur van kantoormeubilair over het algemeen topmerken. De kwaliteit van dit soort producten is dusdanig, dat een tweede of derde leven meestal geen problemen geeft.

Met de verhuur van kantoormeubilair werkt Kantoorinventaris BV mee aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Kantoorinventaris BV kan u een breed scala aan producten leveren tegen een zeer voordelige prijs. De verhuur van kantoormeubilair voldoet aan de wettelijke eisen en, indien van toepassing, de NEN-normeringen. Omdat wij veelal zaken doen met grote fabrikanten en bedrijven hebben wij in het algemeen dan ook een assortiment met topkwaliteit spullen en een moderne uitstraling.

Onze grote kracht bij de verhuur van kantoormeubilair zit hem in het feit dat wij voor het grootste gedeelte gebruikt kantoormeubilair leveren. Deze gebruikte meubelen zijn nog in een goede staat van onderhoud en daarom uitermate geschikt voor de verhuur van kantoormeubilair.

Het huren van kantoormeubilair is vele malen goedkoper dan de normale verhuurbranche. Kantoorinventaris BV geeft u, indien gewenst, een duidelijke aanbieding waarin u één prijs per dag per product krijgt. Voor deze prijs leveren wij het verhuurde kantoormeubilair bij u af, monteren wij het voor u op locatie en voeren wij het, aan het eind van de looptijd, weer voor u af.

U kunt al vanaf  € 1,- per dag een complete werkplek huren!

Voor een vrijblijvende offerte voor de verhuur van kantoormeubilair kunt u contact opnemen met 020 – 630 48 71 of stuur een mail naar info@kantoorinventaris.com.