Logo Kantoorinventaris

Kantoorinventaris op Linkedin Kantoorinventaris op Facebook Kantoorinventaris op Twitter Kantoorinventaris op Google+ Kantoorinventaris op YouTube

Ergonomische stoel

Bij Kantoorinventaris hebben we dé ergonomische stoel die het beste bij uw zithouding past.

Steeds meer mensen doen de gehele dag zittend werk, en dat gaat niet altijd op een ergonomische stoel. Op het eerste gezicht lijkt zittend werk niet zo belastend voor het lichaam. We zien dit ook niet vaak als oorzaak van lichamelijke klachten. Toch is dat helaas wel vaak het geval.

Hoewel wetenschappelijk nog niet keihard is aangetoond dat ergonomie de klachten bij schouder, nek en armen vermindert, zijn er sterke aanwijzingen dat dit een bijdrage kan leveren tot het voorkomen van RSI/CANS.
Wat wel duidelijker is aangetoond door verschillende onderzoekers is dat een goede werkstijl, geregeld variëren en pauze gedrag een nog belangrijkere bijdrage levert aan het voorkomen en verminderen van klachten.

Hebt u geregeld last van uw rug, nek, schouders of pols? De ergonomische stoelen van Kantoorinventaris kunnen u de juiste ondersteuning geven. Deze ergonomische stoelen kunnen het werkplezier en daarmee de productiviteit verhogen. Een degelijke ergonomische stoel is een goede investering die zich snel uitbetaalt.Gispen bureau

Zittend op een betrouwbare ergonomische stoel bent u altijd in balans. Balans is het beste startpunt voor beweging. Vanuit deze balanspositie kunt u gemakkelijk naar voren leunen, of naar achteren. De ergonomische stoel volgt automatisch uw beweging bij het veranderen van zithouding – zonder dat u erbij nadenkt. Zo kunt u zich concentreren op uw werk terwijl uw lichaam de actieve spieren voorziet van de noodzakelijke voeding en de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk verlaagd wordt.


We zetten de voordelen van het gebruik van een ergonomische stoel nog even voor u op een rijtje:

  • voorkomen van lichamelijke klachten;
  • langer geconcentreerd werken;
  • verhoging werkplezier;
  • verhoging productiviteit.

Kantoorinventaris verkoopt niet alleen ergonomische stoelen, maar ook bureaus met alle Arbo eisen en NEN normeringen, uiteraard voor een voordelige prijs.
Kortingen tot wel 85% op de nieuwwaarde zijn geen uitzondering!

Voor een vrijblijvende offerte of advies over een ergonomische stoel kunt u contact opnemen met  0321-323 657 of stuur een mail naar: info@kantoorinventaris.com